Hösten är på intåg i Stockholm

Nu är hösten på ingång efter en av de mest fantastiska somrarna vi någonsin haft i Stockholm. Men det roliga behöver inte vara för det. Bad, glass, minigolf och paintball kan bytas ut mot… exakt samma saker fast inomhus!

“Många av stans sommaraktiviteter går faktiskt att göra även inomhus. Sluta inte leva bara för att kylan dragit in över Stockholm.”

Stockholms utbud av aktiviteter inomhus är mycket stort. Du hittar bland annat paintball inomhus i Farsta, minigolf inomhus i Täby, och glassprovningar finns också.

Jag tycker vi ska vara glada att bo i en stad med så pass många roliga aktiviteter som finns tillgängliga även om vädret inte är på topp. Sommaren må vara över men Stockholm är alltjämt en lysande stjärna när det gäller till att hitta på kul saker. För den som verkligen vill mysa och ta del av höstkänslan finns även mer stillsamma aktiviteter som whiskeyprovningar och målarkurser.

Vad hittar du helst på när kylan drar in? Stannar du helst hemma med en kopp te eller gillar du fortfarande att aktivera dig och prova på nya saker? Om du tillhör gruppen som vill prova på nya saker vill vi slå ett slag för Upplevelsemuseet, ett museum fyllt av annorlunda föremål. Saker som du kanske sett på bild eller läst om, men sällan upplevt i verkliga livet. Unikt för Upplevelsemuseet är också att du inte bara får titta, utan även känna, smaka, lukta och röra. Varför inte ställa dig på ett strutsägg, känna spikarna från en spikmatta under fötterna, eller äta en friterad gräshoppa. På detta helt världsunika musem får du prova dessa saker och mycket mer. Museet är beläget i södra delen av Stockholm, väldigt nära Globen (numera Avicii Arena) och Tele2 Arena, inuti köpcentret Globen Shopping. Närmsta tunnelbana är Gullmarsplan eller Globen. Efter ditt besök på museet finns möjligheter att fortsätta den roliga kvällen på nöjescentret Tolv som ligger precis mittemot.