Nya roliga aktiviteter på sajten

Vi är glada att samarbeta med ett helt gäng nya upplevelseföretag. Under senaste månaden har vi kunnat bredda vårt utbud ordentligt med annorlunda och roliga aktiviteter.

“Saltspa, Archery Tag, Minigolf eller Poledancing. Det gäller att fylla livet med många kul och minnesvärda aktiviteter.”

För den som vill ha något avslappnande och välgörande finns nu Stockholm Saltspa hos oss. Under 45 minuter får du njuta av deras saltrum där du lyssnar på avkopplande musik medan du andas in det välgörande saltet. Saltet är antibakteriellt och härligt att gå på, så det rekommenderas att du är barfota under upplevelsen.

För den som söker lite mer action finns nu Archery Tag, där ni har möjlighet att skjuta på varandra med riktiga pilbågar (pilspetsarna är beklädda med gummi). På sajten finns nu även Bubble Ball, där ni spelar fotboll i stora plastdräkter. Bubble Ball har fullkomligen exploderat på senare år eftersom det är så roligt. Prova att tackla din kompis och han flyger all världens väg.

En kul aktivitet för hela familjen även när det är kallt ute kan vara Äventyrsgolf inomhus. I Täby Centrum finns Paradise Adventure Golf som erbjuder hela två 18-hålsbanor. Inca Trail, som är en lite mer utmanande bana, och Explorer som passar för alla, även yngre barn. Alla från 3 års ålder kan vara med och spela.

Roliga Aktiviteter har nu även med poledancing på sajten. Poledancing är en motionsform som kommit starkt de senaste åren, dels för att den är så rolig, dels för att det är så bra träning. Poledancing jobbar upp både kroppskontroll, koordination, styrka och flexibilitet. Och ja, även män kan vara med och träna pole!

Vår förhoppning är att fortsätta kunna fylla på med roliga och annorlunda aktiviteter som ni besökare kan ta del av. Man lever bara en gång och det gäller att fylla tiden med många skoj och minnesvärda upplevelser.