Aktiviteter under Coronapandemin?

Vi lever sannerligen i speciella tider nu och många frågar om det finns några roliga aktiviteter eller upplevelser som överhuvudtaget går att genomföra under corona. Frågan är såklart berättigad, men svaret är alltjämt ja. En hel del arrangörer har sina aktiviteter mestadels utomhus och då är problemet betydligt mindre. Saker som paintball eller olika stadsvandringar pågår som vanligt. Många andra eventanordnare har anpassat sina verksamheter för att kunna hantera den nya situationen. Vanliga åtgärder är att antalet deltagare begränsas drastiskt samtidigt som alla behöver sprita sina händer innan aktivitetens början, så har exempelvis VR Stockholm löst det.

“Vi vet inte hur länge covid-19 kommer vara. Därför har många arrangörer förlängt giltighetstiden på presentkort.”

Andra har tagit det ett steg längre och skapat produkter så att ni kan ha roligt hemma. Exempelvis erbjuder en av våra partners, Escape Box, en escape room-liknande upplevelse som hela familjen kan göra hemma i vardagsrumssoffan istället.

Men givetvis har alla full förståelse för att detta inte är den optimala tidpunkten för roliga aktiviteter. En bra lösning är att köpa ett presentkort istället. På så sätter stödjer du local business och ni har något roligt att se fram emot. En upplevelse är ofta en kanonpresent eller julklapp för den som redan har allt, att få prova något man kanske inte ens visste existerade brukar nästan alltid vara uppskattat. 

Tyvärr märker vi att även presentkortsköpen har gått ner jämfört med ett vanligt år. Många är säkert osäkra på hur länge corona kommer vara och väljer därför att köpa något annat. Eventarrangörerarna är dock inte intresserade av att blåsa någon utan vill att folk ska få ta del av deras upplevelser. Därför har många förlängt giltighetstiden på presentkorten.