Roliga aktiviteter för par i Stockholm

Letar du efter nya magiska och skrattfyllda upplevelser för dig och din partner? Då är Stockholm fyllt med en mängd olika aktiviteter! 

Med sommaren på god väg är det ett utmärkt tillfället att besöka Gelateria Pizzeria Amore för glassprovning. Det erbjuds en mängd smaker tillverkade av naturliga och närproducerade råvaror direkt i butiken. Njut av solen och smakrik glass av högsta kvalitet. En perfekt aktivitet för finsmakare och sötsugna par. 

Har du och din partner olika intressen eller om ni helt enkelt har svårt att bestämma er? Ingen fara! Besök Upplevelsemuseet där det garanterat finns något för alla. Oavsett om ni söker ett adrenalinkick, en unik smakupplevelse, eller vill spendera eftermiddagen med att gosa med robothusdjur och jättesniglar. Se vem som vågar smaka mjölmaskar och syrsor eller falla från en planka 200 meter upp i luften. Museet är beläget i Globen shopping center, där det även finns Stockholm VR center. Tävla mot din partner och utmana varandras rädslor. Upplev de populära spelet lasertag fast i en virtuell miljö. Om tävlingar däremot riskerar att slita på er relation kan ni istället ta en lugn djupdyk i havet och uppleva det vackra marinlivet tillsammans. Flyt på en flotte genom en livsfarlig flod och stärk er relation genom att försvara er mot de attackerande djuren. 

Eller varför inte imponera din partner med din kreativa talang i en mer avslappnad miljö. Just det går att göra på Måla och Skåla. Skapa vackra eller iallafall roliga konstverk tillsammans med din partner. Ni blir hjälpta av en konstnär på plats och ingen erfarenhet krävs! Denna aktivitet leder oftast till ett gott skratt och ett fint minne att hänga upp i hemmet. 

Efter en actionfylld dag testa lite vinprovning på Stockholm Wine Club, kombinera med choklad, ost eller lakrits. Är ni inga stora vinfantaster erbjuds andra drycker bland annat fyra olika cocktails gjorda av prisbelönta bartenders. Utöver en otrolig smakupplevelse berikas ni med kunskap av kunniga sommelier.